1/22/2016

Arkea

Kävin eilen kotipaikkakunnalla ja kaupassa törmäsin yläaste aikaiseen kaveriin. Jutellessa vierähti tunti jos ei enemmänkin. Oli mukavaa ku on edes vähän sielä kavereita jäljellä. Manattiin että sillä on liikaa töitä ettei kerkee olemaan edes kotona ja mulla taas on luppoaikaa vaikka millä mitalla. Elämä harvemmin menee niinkun on suunnitellut.

Hain kotiin palattuani samalla pizzan paikallisesta mutulasta enkä muistanutkaan kuinka hyvää se oli, koska en aikoihin ole ostanut pizzaa, johtuu siitä että loppuillan jouduinkin kittaamaan vettä sisuksiini janon takia.

Valvoin melkein viiteen asti aamulla, koska kuu alkaa taas vaikuttamaan uneeni liian suuruuden takia.(olen ns. kuuhullu) minkä olen perinyt äidiltäni.

Tänään unisena kävin antamassa naapurin hevosille vettä minkä olen luvannut hoitaa nyt kaksi viikkoa, koska he menivät ulkomaille. Loput pizzasta sisuksiin ja päikkäreille. Päikkärit venyivät sitten melkein keskiyöhön asti mikä toisaalta vituttaa ja toisaalta taas ei koska tiedän etten nuku muutenkaan ensi yönä.
Laitoin takkaan valkean ja nyt mietin mitä seuraavaksi, mies ei tule kotiin tänään joten tekemisenpuutetta on.

Rahatilanne stressaa koska maanantaina vasta kelan korvaukset ja jääkaappi huutaa tyhjyyttä. Vielä huonommin menee jos mieskään ei ole saanut tiliä. Varmaan eletään viikonloppu ranskiksilla ja lisukkeilla mutta samapa tuo.
Maanantaina käymään lähikaupungissa ruokaostoksilla ja maksella laskuja. Huomenna jos saisin siivottua.

Syviä mietteitä ja ajatuksia mulla ei tällä hetkellä ole mikä johtuu varmaan oudosta unirytmistä mutta ens kerralla yritän kirjoittaa enemmän kiinnostavampaa asiaa kuin vain tylsä elämäni.




Ei kommentteja: